Welke Boom het beste bij u past

Welke Boom het beste bij u past

Bomen zijn er in alle vormen, soorten en maten. Het is niet altijd makkelijk een boom te vinden die niet alleen mooi in uw tuin staat maar ook nog eens iets toevoegt. Sommige bomen bieden bescherming, privacy, geven fruit of dienen als beschutting tegen de zon. Daarnaast is niet elke tuin geschikt voor een grote boom, vandaar dat een aantal vragen u verder kunnen helpen.

  1. Waar wordt de boom voor gebruikt?
  2. Is het enkel voor de sier?
  3. Hoe groot mag de boom worden?
  4. Mag de boom een bepaalde vorm hebben?
  5. Wilt u een groenblijvende boom of vindt u het mooi dat de kleuren van het blad veranderen.

 

Uiteraard kan Royal Hedge u hierbij helpen. We zijn al 25jaar actief als boomkwekerij en tuincentrum in Tilburg en Dongen. Daarnaast hebben we een webshop waar er online bomen gekocht kunnen worden.

 

Privacy

 

Een boom die bescherming biedt en voor privacy zorgt is de leiboom. Dit is een boom die prachtig in uw tuin staat  en ook nog eens makkelijk in onderhoud. Er zijn verschillende soorten leibomen die voor een prachtig resultaat zorgen zoals de Fagus Sylvatica . Mooi en groen. Dat is wat we nastreven, een boom leveren die kwaliteit en duurzaamheid uitstraalt. Alle bomen die we leveren zijn in onze boomkwekerij gekweekt. De kwekerij bestaat uit 40 hectare grond en is dan ook ruim opgezet om er als klant doorheen te lopen. Zo zie u exact wat voor bomen we leveren en in welke grond de bomen zijn gekweekt. Ook verkoopt Royal Hedge  accessoires zoals potgrond en boompalen die voor extra versteviging zorgen, zo waait de boom niet om en groeit deze mooi recht naast de paal.

 

Hopelijk zien we u snel bij Royal Hedge!