Wie is Dokter Michiel?

Wie is Dokter Michiel?

Ooit van Dokter Michiel gehoord? Als jij je begeeft in de wereld van cosmetische chirurgie wellicht wel! Dokter Michiel is een bekwaam arts en heeft al meer dan 10.000 behandelingen op zijn naam staan. Hij heeft recentelijk zijn eigen praktijk geopend, zowel in Amsterdam als in Den Haag. Wellicht een bezoekje waard? Waarom je hem zou kunnen bezoeken leggen wij in dit blog uit!

Soorten behandelingen

Een cosmetisch arts is iemand die zich na de opleiding heeft gespecialiseerd in cosmetische ingrepen, ook wel esthetische ingrepen genoemd. Dit zijn allerlei behandelingen om een wenselijk resultaat te creëren. Ingrepen daarbij kunnen zijn:

  • Het prikken van injectables (botox en fillers)
  • Laserbehandelingen
  • Plastische chirurgische ingrepen zoals een ooglidcorrectie

Sommige van deze behandelingen vinden vaak plaats omdat mensen niet tevreden zijn over bepaalde lichaamsdelen. Ook kan het voorkomen als je lichamelijke klachten krijgt. Beeld je maar eens in hoe het leven zou moeten zijn met hangende oogleden. Erg zwaar, je draagt een last mee op de ogen wat ook kan resulteren in hoofdpijn. Met welke reden je ook een behandeling wilt ondergaan, bij Dokter Michiel ben je in goede handen. 

Populaire behandelingen

Om een beeld te geven wat Dokter Michiel doet tijdens zijn werk zullen we twee populaire behandelingen bespreken die in de praktijk veelvuldig voorkomen.

Wallen 

De traangoot filler wordt de laatste tijd veelvuldig gebruikt. Zowel door jongere als oudere mensen. Veel mensen ervaren een holte onder de ogen. Deze holte kan opgevuld worden met een filler, een lichaamseigen stof. Hierdoor ziet men er direct een stuk frisser uit!

Overmatige transpireren

Mensen ervaren veel last van overmatig transpireren. Je kleding wordt in no-time nat en heeft in de meeste gevallen ook nog een vervelende geur. En als je van alles hebt geprobeerd om het zweten te laten stoppen dan is een behandeling bij Dokter Michiel misschien wel je enige redding. Door botox in de oksels te spuiten kan het zweet op veel punten niet meer naar buiten. Wat ervoor zorgt dat het transpireren afneemt. 

Nu ben je op de hoogte van Dokter Michiel. Reden om hem snel eens op te zoeken? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *