Zakelijke auto privé gebruiken

Zakelijke auto privé gebruiken

Lancyr verzekeringen is een voorloper in het online afsluiten. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en doelen daarmee voornamelijk op het gemak voor de klant om online af te sluiten. Geen onnodige stappen nemen die de beleving van de klant kunnen verpesten en daarnaast een scherpe premie kunnen bieden.

Voor zakelijke autoverzekeringen is deze manier van afsluiten uniek! Op de particuliere markt gebeurt het al enkele jaren maar voor ZZp’ers is het altijd nog moeilijk geweest om een verzekering af te sluiten. Nu is het mogelijk voor ZZP’ers en DGA om online een zakelijke autoverzekering af te sluiten en binnen 5 minuten verzekerd te zijn.

Zakelijke auto privé gebruiken

U kunt uw bedrijfsauto zowel zakelijk als privé gebruiken. Hiervoor zult u wel een kilometer registratie bij moeten houden. Tegenwoordig zijn hier speciale diensten voor opgezet die via een trackingsysteem bijhouden wanneer en hoeveel u heeft gereden. Het enige dat u nog hoeft te doen is aangeven of die kilometers privé of zakelijk zijn geweest. Deze kilometerregistratie zal ingeleverd moeten worden bij de belastingdienst. U kunt namelijk uw zakelijke kilometers belastingvrij opgeven in tegenstelling tot uw privekilometers.

Het kan voorkomen dat Lancyr uw aanvraag weigert. Dit kan te maken hebben met een aantal factoren. Een van de meest voorkomende reden is het beroep dat uitgevoerd wordt. Onder andere in de volgende gevallen zal uw aanvraag worden voor een zakelijke autoverzekering worden afgewezen:

  • goederenvervoer;
  • betaald personenvervoer;
  • rijlessen, koeriersdiensten;
  • rouwauto;
  • garages;
  • leasemaatschappijen.

Mocht uw aanvraag om een andere (onbekende) reden zijn afgekeurd? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk advies. Dit kan telefonisch, via de mail of als u geïnteresseerd bent in een meer complex product bij een van onze lokale kantoren.

Bedrijfsauto verzekeren

Lancyr biedt het gemak aan van zelf een zakelijke verzekeringen af te sluiten. Jouw bedrijfsauto verzekeren kan online zonder de tussenkomst van een adviseur. U heeft waarschijnlijk zelf de benodigde informatie al opgezocht en bent goed geïnformeerd over het product dat je wilt aanschaffen. Mocht je toch de hulp van een adviseur willen, dan is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Jouw zakelijke auto verzekeren is binnen 5 minuten geregeld. De Lancyr zakelijke autoverzekering biedt u een scherpe premie en uitstekende voorwaarden. Onze schadebehandeling wordt dan ook beoordeeld met een 8,8.

Het Lancyr huismerk is steeds hoger terug te vinden in de bekende vergelijking websites zoals die van independer. Binnenkort zijn hier ook de zakelijke autoverzekeringen in terug te vinden.

Naast dat het wettelijk verplicht is een zakelijke autoverzekering af te sluiten kan het ook een fiscaal voordeel voor u opleveren. U betaalt namelijk geen BTW over de premie en als u uw bedrijfsauto verzekerd bij Lancyr doet u er verstandig aan om meerdere verzekeringen bij ons af te sluiten. U kunt namelijk verschillende (zakelijke) verzekeringen in een pakket stoppen. Hiermee ontvangt u tot 10% pakketpremie. Dus hoe meer verzekeringen u bij ons afsluit hoe voordeliger u uit bent.