Zorgverzekering vergelijken 2019

Zorgverzekering vergelijken 2019

De uitkomst van zorgverzekering vergelijken 2019 laat u zien welke zorgverzekering het beste past bij uw persoonlijke situatie voor het komende jaar. Hiervoor heeft u een aantal stappen doorlopen om uw persoonlijke situatie en eisen en wensen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. U ziet in een oogopslag de maandbedragen van verschillende premies in een handig overzicht naast elkaar. Maar de hoogte van de premie is niet het enige waarop u kunt vergelijken: wij houden ook rekening met de prijs/kwaliteitsverhouding, en met wat anderen van de verzekering vinden. Zo krijgt u de beste keuzes voor uw situatie te zien.

Hoe werkt de uitkomst van de Zorgvergelijker 2019

Tijdens het invullen van de Zorgvergelijker 2019 heeft u een aantal opties ingevuld. Onder andere uw persoonlijke gegevens, hoeveel eigen risico u vrijwillig wilt bijdragen, en een aantal keuzes in aanvullende opties spelen een rol bij het bepalen wat voor u de beste opties zijn. Deze hebben we voor u in een handig overzicht gezet. U vindt hier de verzekeringen die we voor u hebben gevonden, met hun belangrijkste kenmerken. Bovenaan vindt u de zorgverzekering met de laagste premie per maand. Zo weet u meteen waar u het goedkoopste uit bent, met een verzekering die perfect bij u past.

Wat vinden anderen? Meningen vergelijken

De goedkoopste verzekering hoeft natuurlijk niet altijd de beste te zijn. De beste manier om de kwaliteit van een verzekering en verzekeraar te beoordelen, is de mening van bestaande klanten. Wij nemen daarom in het overzicht van verzekeringen ook klantbeoordelingen mee. Dit geeft u een eerlijk en duidelijk beeld van de zorgverzekering die u afsluit. Aan de hand van een beoordelingscijfer en de ervaring van bestaande klanten kunt u een inschatting maken of de verzekering voor u geschikt is. Zo weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt, en een verantwoorde keuze maakt.

Kies de beste prijs/kwaliteit

In het overzicht vindt u dus een maandbedrag dat u aan premie moet betalen, berekend op basis van door u ingevulde gegevens. Door deze te vergelijken met een afgewogen kwaliteitsoordeel, komen we uit op een prijs/kwaliteitsverhouding. Deze geven we ook duidelijk voor u weer. Zo kunt u zelf een weloverwogen keuze maken, of u de goedkoopste premie kiest, of toch liever iets meer per maand betaalt voor meer kwaliteit. We houden ook rekening met de keuzevrijheid die u heeft bij het kiezen van uw zorgverleners, zodat u daar niet voor verrassingen komt te staan.

Niet tevreden? Begin opnieuw

Als de uitkomst van zorgverzekering vergelijken u, ondanks alles, toch niet bevalt, bestaat er altijd nog de optie om opnieuw te beginnen. U komt misschien tot betere resultaten als u andere opties instelt in de Zorgvergelijker. Het kan zijn dat een verzekering, die eerst te duur was of niet binnen de gestelde opties viel, ineens veel beter uit de bus komt als u met andere opties gaat vergelijken. We raden u dan ook aan om, als u er in eerste instantie niet uitkomt, de Zorgvergelijker een aantal maal te doorlopen. Zo maakt u meer kans om tot de optimale keuze te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.